Partners oficials AGAD

Schneider Electric ajuda a la transformació digital de la gestió energètica. Empreses, llars i infraestructures aconsegueixen utilitzar l’energia de forma sostenible i eficient gràcies a la fusió entre tecnologies energètiques i processos punters, productes de connexió al núvol, controls, programari i serveis durant tot el cicle de vida.

AGAD Barcelona és partner oficial de Schneider Electric.

Partners oficiales AGAD

Partners oficials AGAD. RS Isolsec

Toroidal obrible per a servei interior o exterior:

  • Diàmetres de pas fins a 690 mm.
  • Un sol bobinat secundari.
  • Totes les classes de precisió.

La instal·lació de proteccions modernes més ràpides i selectives sovint obliga a canviar els TI amb característiques (potència, classe, relació, nombre de secundaris) que no són adequades per a l’alimentació d’aquestes noves proteccions.

La millor solució consisteix a instal·lar els TI obribles sobre cables aïllats o l’exterior de l’envolvent monofàsica de la cel·la de SF6.

Aquesta solució és molt econòmica degut a que suprimeix:

  • Les operacions de desmuntatge i de remuntatge dels caps de cables o de la cel·la SF6.
  • Les operacions de recondicionament i d’assajos dielèctrics abans de la posada en servei dels cables o de la cel·la de SF6.

Aquests transformadors d’intensitat es fabriquen per a servei interior (CR) i exterior (CRE).

Itrón Inc. és l’únic grup internacional totalment consagrat als productes i sistemes de mesura per a la distribució i assignació d’aigua, gas, electricitat i energia tèrmica. Aquestes competències fan de Itrón Inc l’interlocutor privilegiat dels proveïdors públics i privats del subministrament d’aigua i energia tant per empreses de serveis públics o d’organitzacions industrials.

Per satisfer les necessitats de tots els clients, Itrón Inc ofereix una gamma de comptadors de totes les dimensions, cobrint cada un dels segments del mercat del sector transport a l’industrial, del comercial al residencial, sent AGAD BARCELONA, S.A. distribuïdor oficial dels seus productes.

Partners oficiales AGAD
Partners oficiales AGAD

Legrand té una completa gamma de productes tant per al sector residencial com per al sector terciari i l’industrial. Els seus sistemes i solucions cohesionats garanteixen el bon funcionament de tots els elements connectats dins una instal·lació elèctrica o una xarxa d’informació.

AGAD Barcelona és partner oficial de Legrand.

Partners oficiales AGAD

Hager crea solucions versàtils en l’àmbit de la instal·lació elèctrica i de la domòtica. Combinant la protecció de l’entorn i el disseny innovador, acosta les noves tecnologies a interioristes, arquitectes i amants de la decoració per aconseguir llars intel·ligents, eficients i personalitzables.

AGAD Barcelona és partner oficial de Hager.